Cum te înșală nevasta
când nu ești prost

autor Dan Pavel aprilie 1, 2018
Cum te înșală nevasta <br> când nu ești prost

Nevastă-mea vorbește în somn. Are nopți în care, din pricina stresului cotidian și probabil a dereglării mentale firești de care suferă de când s-a măritat cu mine, poartă întregi conversații cu voce tare. Azi-noapte s-a dat de gol că mă înșală. Inițial n-am știut cum să reacționez, așa că m-am tras mai aproape în ideea că o pot asculta mai bine, dar să și ajung cu mâna la ea, în caz că nu mai suport ce aud și vreau s-o pălesc corecțional-punitiv. Ea dormea bine mersi, se tot foia, se tot dezmierda și vorbea cu partenerul ei de amor, spre oroarea mea de soț trădat. Eu n-am lovit în viața mea o femeie și nici nu concep așa ceva, dar sunt însurat de doar câteva luni și numai gândul că trebuie să umblu cu hârtii de divorț, prin toată birocrația de la tribunal, mă face să vreau să bat pe cineva. Așa că o ascultam de ceva timp și mă gândeam cum o să-i explic eu judecătorului de ce nu mai sunt șanse de reconciliere. Aproape că mă resemnasem cu gândul că acest capitol din viața mea amoroasă se va termina mai dezastruos decât celelalte.

Nu știu cum o călărea iubitul ei în vis, dar clar o avea mai mare decât mine și știa niște manevre exotice pe care eu nu cred că pot să le execut datorită accidentărilor sportive din tinerețe. Ca bărbat, simți uneori nevoia să reinventezi roata și să vii cu niște chestii noi la așternut ca să mai reactivezi pasiunea, dar vârsta te mai aduce cu picioarele pe pământ și te face să iei în considerare ce o să creadă băieții de la SMURD când o să-i chemi să te descarcereze din poziția de Kama Sutra pe care ai învățat-o de pe net. În tot acest timp, nevastă-mea făcea sex. Dădea omul în ea cu fuleu, făcea opturi, șicane, nu știu ce dracu’ făcea, că era nevastă-mea toată o veselie. La un moment dat s-a încins treaba și mai rău, iar nevastă-mea a început să gângurească frumos și laudativ de ziceai că a lovit-o uraganul cu penis. Eu, lângă ea, număram pe degete partidele de sex pe care le făcuserăm noi săptămâna asta, din frustrare, evident, și pentru că nu există bărbatul acela care să nu se gândească îngrijorat și comparativ la fostele mădulare care au trecut prin istoricul umed al soției.

Tensiunea îmi crescuse mai ceva ca inflația generată de guvernare, dar bubuitul din urechi era astupat de vocile mele interioare care dădeau din colț în colț. Una dintre ele număra partidele de sex, cealaltă voce făcea recenzia ultimei partide de amor năbădăios și îmi critica performanțele mai ceva ca ăștia din Comisia Europeană, iar cea de-a treia voce striga: ”Doamne, Iisuse Hristoase, Preacurată Născătoare și Sfinți Părinți!!! Ține-mă, Doamne, să n-o pălesc pă nebună că o omor și mă duc la pușcărie, de o să mă usture curul și mă încuscresc cu toți violatorii pe-acolo, cu mine capră și ei cu trenulețul la dușuri!!! Mie îmi plac femeile, Doamne!!! Am glumit, mânca-ți-aș gura! De ce faci de-astea cu mine!?!”. Dumnezeu nu răspundea. Eu fierbeam în continuare și începeam să mă enervez mai tare pentru că partida ei de sex, din vis, amenința să dureze mai mult decât partidele noastre din realitate. În mintea mea apăruse o a patra voce care zbiera: ”Bă, da’ ești nesimțit!?! După ce că freci nevestele altora, te mai dai și în spectacol cu rezistența și figurile tale!!! Al dracu’, Luceafăru’ dracu’, ce te dai tu șmecher pe-aici!”.

La un moment dat am decis că până aici mi-a fost și nu pot suporta mai mult de-atât. M-am decis să o trezesc. Când dau să o trezesc, aud din gurița ei diafană, aflată la un pas de tumefacție, cum rostește candid numele iubitului care cred că o dezosa, că sex normal nu mai avea cum să fie. În secunda în care i-am auzit numele, peste mine s-a așternut liniștea și a trecut un val de seninătate ca o rază de soare ce brăzdează norii pe o pajiște plină de verdeață. Făcea sex cu Keanu Reeves. Keanu în sus, Keanu în jos. Hihihi, hahaha, dădea Keanu în ea ca surdul în tobe. M-am mai liniștit. Mi-am dat seama că nevastă-mea, săraca, avea și ea unul din puținele ei momente de fericire din viața asta ca o pastă maro, presărată cu proști și boabe de fasole nedigerată. Am realizat că nevastă-mea mă iubește sincer și că, pe scara ei de valori, pe locul întâi este Keanu Reeves, pe doi sunt eu, pe trei este Hugh Jackman și pe patru e Sting. Nu știu cum sunt ceilalți, dar sigur sunt mai tânăr și mai potent decât hodorogul ăla de Sting. Nevastă-mea se ridică brusc din somn și îmi strigă victorioasă: ”Iubi, am făcut sex cu Keanu Reeves!”. De parcă făcuse pe bune și îl trecuse acolo la palmares.. . Vocea din gura mea spuse simplu și sec: ”Știu! … bravo, ăăă… felicitări!”. Vocea din capul meu mormăia: ”Norocul tău că a fost Keanu Reeves că, dacă era Sting sau Gogu de la butic, dracii te găseau!”.

Așa, brusc, cum s-a ridicat, la fel de brusc s-a înfipt cu cornul în pernă și a adormit la loc. Probabil că o lăsase ăla neterminată. M-am întors și eu pe-o parte și m-am culcat la loc cu gândul obscen și vădita intenție de a le cocoșa pe Natalie Portman și pe Charlize Theron. Le rup, le înțepenesc, le învârt pe mădular ca jonglerul la circ. Stai că vezi tu acuma dragoste și fuleu! Îți arată băiatu’! Mă răzbun nopți la rând! O să mă sune astea înnebunite de o să le alungi cu bățul de pe mine. La dracu’… nu te mai satură Dumnezeu… !

18 commentarii
140

Poate îţi place altceva

18 commentarii

Paula aprilie 1, 2018 - 11:24 am

Că parcă Monica Bellucci ar avea vreun cusur! Când te trezești din visele astea frumoase, dacă e timp, zi și mie de ce nu reușesc să mă abonez la site. Cred că fac eu ceva greșit, am scris toate cele, am trimis dar nu s-a prins de inboxul meu. Spor!

Reply
Mona aprilie 1, 2018 - 1:25 pm

Ah, Keanu Reeves e tare sexi….. am citit cu teama, imi facusem griji pentru sotia ta ce o astepta la trezire. Pfuuuu, s–a terminat pacifist. LOL

Reply
Saleva aprilie 1, 2018 - 2:42 pm

Eu am recunoscut ca Donald Sutherland mi.a facut un pustiu de bine…sotul mi.a raspuns ca nu ia masuri decat daca apare Donald Duck!

Reply
ligia aprilie 1, 2018 - 2:44 pm

Ai texte savuroase. Vreau sa te citesc in continuare. 🙂

Reply
Anca Cristian aprilie 1, 2018 - 3:23 pm

Este o problemă cu site-ul, nu reusesc sa ma abonez….in rest, legat de lista ta te putem ajuta cu niste nume….???

Reply
Dan Pavel aprilie 1, 2018 - 4:33 pm

Nu poți completa în căsuța de newsletter sau link-ul de rss? Îmi cer iertare pentru probleme…

Reply
Alina aprilie 1, 2018 - 6:10 pm

De Sting eram si eu indragostita, iar baietii mei, vajnici aparatori ai tatalui lor, il botezasera Stink!

Reply
Dan Pavel aprilie 2, 2018 - 7:08 am

😀 😀 😀

Reply
C. aprilie 1, 2018 - 7:45 pm

Cu Feedly merge fara probleme.

Reply
Cristina Brad aprilie 1, 2018 - 9:48 pm

Genial!!!

Reply
Radu aprilie 2, 2018 - 7:43 am

Chescăse fuleu? :)))))))

Reply
Dan Pavel aprilie 8, 2018 - 1:21 pm

google… fuleu dex

Reply
Iulia aprilie 2, 2018 - 6:16 pm

Ca sa zic asa, cu siguranta Tom Hardy e mai profi in vis decat in realitate, deci slava cerului ca n-ai trezit femeia…

Reply
Oana aprilie 2, 2018 - 6:36 pm

Deci, sa fie primite, si partidili de amor, si rasul meu homeric, citind povestirili!

Reply
katalind aprilie 3, 2018 - 6:00 am

mă, doar mie mi se pare că tu, de fapt, te dai mare? numărai pe degete partidele de sex avute cu soția într-o săptămână??? 🙂 🙂 🙂

Reply
Valentin aprilie 4, 2018 - 5:42 pm

Copiata de pe Facebook!!!!

Reply
Dan Pavel aprilie 8, 2018 - 1:20 pm

sursa?

Reply
Adriana aprilie 13, 2018 - 9:13 am

De belea ! Si sotul meu vorbeste in somn si imi amintesc ca in primii ani de dormit impreuna si eu eram cu urechea pe el, doar-doar ii scapa si vreun nume ! Acum adorm inainte sa inceapa spectacolul…

Reply

Comentezi?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.