Forțele oculte
destabilizatoare

autor Dan Pavel martie 30, 2018
Forțele oculte <br>destabilizatoare

PSD tot organizează proteste spontane la Cotroceni. Mulți dintre cei aduși acolo știu exact ce se întâmplă în țara asta și își asumă rolul acesta de martiri patrioți care apără cu sacrificiu integritatea capacului de zacuscă, ca să nu facă floare sau forțe oculte destabilizatoare, că nu-mi dau seama. ”Jos Iohanus, arivistu, ciocoii DNA!” Nu știu exact, că n-am înțeles. Ai zice că DNA face dosare penale inclusiv controlorilor RATB care te iartă când te prind, prelucrătorilor prin așchiere care n-au predat patentul la ieșirea din secție și lui nea Gelu care mai are 50 de lei trecuți pe caiet la Burtosu.

Și ăla cred că stă cu frică să nu-i însceneze Kovesi niște probe, să-i organizeze delictul flagrant și să-l bage în gura procurorilor. Nu de alta, dar lui nea Gelu îi place la Burtosu, la masa de lângă calorifer, singurul loc în care nu se aburesc geamurile și poți urmări trecătorii din piața de zarzavaturi. N-ar vrea să fie obligat să fugă într-un loc unde nu cunoaște pe nimeni, plus că nu știe nici când pleacă rata Bragadiru – Zimnicea – Costărica.

La România TV, o domnișoară lua interviu unui protestatar care spunea că Iohanes, împreună cu Seoroș, vrea să distrugă țara asta și să o dea la unguri. Când am auzit, m-am speriat, mai ales că mi-a foșnit inopinat coiful de staniol care îl port preventiv datorita undelor manipulatoare și am tresărit crezând că ies iredentiști infiltrați de sub canapea. Era pisica, dar nu mai se poate să ai încredere în nimeni în ziua de azi! Ne-a dezbinat neamțu pe toți! În război civil ne-a băgat, om cu om, cu pisică cu tot! La televizor zicea că cică o să rămână România doar de la Drobeta până la Galați și, în rest, să o dea Iohanus la unguri, la americani și la bulgari. Bulgarii, când au auzit că planurile lor a fost demascate, a sunat de urgență la București să precizeze că primesc orice, numai să nu fie Teleormanu și Giurgiu. Ungurii au zis că primesc ei Teleormanu, dacă se dă, pentru că vor să testeze o palincă nouă interzisă pe teritoriul UE și este singurul județ care teoretic nu este pe Pământ, deci nu se aplică tratatele internaționale și Convenția de la Geneva. Franța și-a revendicat Vasluiul, cel mai erotic județ al țării, iar Statul Texas a solicitat județul Olt pentru că le amintește de vestul sălbatic, doar că are mai multe căruțe.

Până la urmă s-a dat cam tot, mai puțin două trei care nu le-a vrut nimeni. Bucureștiul nu s-a dat pentru că nu s-a reușit să-i convingem pe chinezi să o primească pe Firea. Prahova nu s-a dat pentru că șoferi, iar Giurgiu nu s-a dat că sunt prea multe radare în boscheți de ești obligat să mergi două ore cu 50 pe drum european cu două benzi pe sens.

Poate îţi place altceva

Comentezi?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.